ONTRUIMEN

Verhuizen naar uw nieuwe woning kan een hele klus zijn. CWVerhuizingen neemt deze zorg graag bij u weg. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen om uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen.

Ontruimen als particulier

Een pand ontruimen kan vele oorzaken hebben, zoals een verbouwing, schulden, overlijden, lekkage of brand. Vaak brengt een ontruiming veel stress en emoties naar boven. Veelal krijgen spullen een verschillende bestemming. Daarnaast dient een ontruiming in de meeste gevallen binnen een bepaalde tijd plaats te vinden. Het is dan natuurlijk belangrijk dat dit secuur en discreet gebeurd.

Bij CWVerhuizingen hanteren we duidelijke richtlijnen en afspraken om de ontruiming van uw woning of de woning van een dierbare snel en efficiënt te laten verlopen. Met behulp van onze ervaren verhuizers leveren wij uw pand binnen één dag veegschoon op. 

Afvoeren of opslaan van spullen

Indien u nog geen nieuwe bestemming heeft voor (een deel) van uw spullen kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheid om deze spullen op te slaan bij CWVerhuizingen. Wanneer deze spullen een nieuw plekje toegewezen hebben gekregen brengen wij deze graag bij u langs. 

Wilt u er voor kiezen om spullen af te voeren naar de stort? Ook dat is mogelijk bij CWVerhuizingen. U kunt er voor kiezen om een container te laten plaatsen bij uw pand of de spullen door ons af te laten voeren. In overleg bespreken wat de meest geschikte optie is voor uw situatie. 

Waarom kiezen voor CWVerhuizingen?

UW PAND VEEGSCHOON BINNEN ÉÉN DAG

Hoe werkt het?

Contact opnemen

Wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze diensten kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier op de website, e-mail of telefonisch.

Offerte

Vervolgens komen wij bij u thuis langs om een offerte op maat op te maken. Op deze manier kunnen wij alles goed in kaart brengen en komt u niet voor onverwachte verassingen te staan.

Ontruimen

Wanneer u akkoord bent gegaan met de offerte wordt uw pand op de afgesproken datum ontruimt. Bij deze ontruiming leveren wij uw pand binnen één dag veegschoon op.

Opslaan of afvoeren

Indien u nog geen nieuwe bestemming heeft voor uw spullen kunt u er voor kiezen om de spullen bij ons op te slaan of af te laten voeren. In overleg kiezen we voor de meest passende oplossing.