TIJDELIJKE OPSLAG

Verhuizen naar uw nieuwe woning kan een hele klus zijn. CWVerhuizingen neemt deze zorg graag bij u weg. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen om uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen.

Tijdelijk spullen opslaan

Wij begrijpen dat verhuizen een stressvolle ervaring kan zijn en dat er veel zaken zijn waar u rekening mee moet houden. Zo kan het bijvoorbeeld voor komen dat uw nieuwe woning (nog) niet genoeg ruimte biedt voor al uw spullen. Daarom bieden wij naast onze verhuisdiensten ook de mogelijkheid tot het huren van tijdelijke opslagruimte. Onze opslagruimtes zijn veilig, schoon en in overleg toegankelijk, zodat u altijd bij uw spullen kunt wanneer u dat nodig heeft.

Dankzij onze flexibele huurtermijnen, kunt u onze opslagruimte huren voor zo kort of zo lang als u nodig heeft. Het beste van alles is dat onze opslagruimte betaalbaar is. Wij bieden concurrerende tarieven en geen verborgen kosten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Bij CWVerhuizingen doen wij er alles aan om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze opslagruimtes en hoe wij u kunnen helpen met uw verhuizing.

Waarom kiezen voor CWVerhuizingen?

VERHUIZEN DOEN WE SAMEN

Hoe werkt het?

Contact opnemen

Wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze diensten kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier op de website, e-mail of telefonisch.

Offerte

Vervolgens komen wij bij u thuis langs om een offerte op maat op te maken. Op deze manier kunnen wij alles goed in kaart brengen en komt u niet voor onverwachte verassingen te staan.

Bezorging dozen

Wanneer u akkoord bent gegaan met de offerte ontvangt u (indien gewenst) verhuisdozen van ons in bruikleen. Deze dozen worden weer bij u opgehaald als de verhuizing achter de rug is.

Verhuizen

Op de dag van de verhuizing worden de laatste spullen en meubels zorgvuldig ingepakt en gedemonteerd. Binnen één dag worden al uw spullen overgebracht naar de nieuwe woning.

Ophalen dozen

Als u alle dozen leeg heeft gemaakt komen wij deze graag bij u ophalen. Wilt u toch nog wat dozen achter de hand houden? Dan kan dit natuurlijk tegen betaling.