VERHUIZEN

Verhuizen naar uw nieuwe woning kan een hele klus zijn. CWVerhuizingen neemt deze zorg graag bij u weg. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen om uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen.

Verhuizen als particulier

 

Tijdens de verhuizing kunt u ook kosteloos gebruik maken van verhuisdozen van hoogwaardige kwaliteit. Dit zorgt er voor dat uw waardevolle spullen heel en schoon blijven. De verhuisdozen worden ruim op tijd bij u thuis geleverd zodat u de tijd heeft om uw spullen zorgvuldig in te pakken. Wanneer de dozen leeg zijn gemaakt komen wij ze bij u thuis ophalen. Hierdoor hoeft u geen onnodige kosten te maken.

Verhuisspecialist voor hulpbehoevenden

CWVerhuizingen is de specialist in Eindhoven en omstreken voor het betaalbaar en zorgeloos verhuizen van senioren, alleenstaande ouderen en mindervaliden. Waar de meeste verhuisbedrijven alleen de inboedel verhuizen, draagt  CWVerhuizingen er desgewenst ook zorg voor dat in de nieuwe woning de lampen worden aangesloten, gordijnen worden opgehangen, de tv, schilderijen en klokken hun nieuwe plaats krijgen. Alle spullen worden uitgepakt en komen precies daar terecht waar gewenst.

Verhuisdozen in bruikleen

U heeft uw nieuwe woning gevonden, nu moet u veel dingen gaan regelen. Het is dan natuurlijk wel zo prettig een goed en betrouwbaar verhuisbedrijf te vinden die uw verhuizing tot in de puntjes kan regelen. Niet alleen nemen wij deze zorg graag uit uw handen, ook zullen wij met raad en daad de gehele verhuizing tot een goed einde volbrengen. U kunt ons verhuisteam de gehele inboedel of een gedeelte ervan, laten inpakken, demonteren, uitpakken en weer monteren daar waar u het wenst. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u alleen voor het vervoer van uw spullen.

Waarom kiezen voor CWVerhuizingen?

VERHUIZEN DOEN WE SAMEN

Hoe werkt het?

Contact opnemen

Wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze diensten kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier op de website, e-mail of telefonisch.

Offerte

Vervolgens komen wij bij u thuis langs om een offerte op maat op te maken. Op deze manier kunnen wij alles goed in kaart brengen en komt u niet voor onverwachte verassingen te staan.

Bezorging dozen

Wanneer u akkoord bent gegaan met de offerte ontvangt u (indien gewenst) verhuisdozen van ons in bruikleen. Deze dozen worden weer bij u opgehaald als de verhuizing achter de rug is.

Verhuizen

Op de dag van de verhuizing worden de laatste spullen en meubels zorgvuldig ingepakt en gedemonteerd. Binnen één dag worden al uw spullen overgebracht naar de nieuwe woning.

Ophalen dozen

Als u alle dozen leeg heeft gemaakt komen wij deze graag bij u ophalen. Wilt u toch nog wat dozen achter de hand houden? Dan kan dit natuurlijk tegen betaling.